Want your
own Fotopage?







 
Perak (Bagan Serai) Wedding Photographer

By: zulkeflee jelani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-May-2010 15:25 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Bulan June onwards...

 

Kepada pelanggan2 / bakal pelanggan2 lamaque greenscape yang saya hormati;
Bagi tempahan untuk majlis resepsi selanjutnya, keutamaan hanya akan diberikan kepada tempahan ber"DEPOSIT" yang lebih awal. Ini bagi mengelakkan pertindihan jadual sessi photography. "First come, first serve".


Nota: Tempahan dianggap bersifat sementara jika tidak disertakan deposit

Email saya bagi dapatkan quotation.

Harap maklum


Sunday, 9-May-2010 14:49 Email | Share | | Bookmark
Walimah Noreen & Rahim ~ 18/04/2010 Kemunting Perak

Noreen
akad
 
View all 8 photos...
Majlis ini berlangsung dengan suasana cukup sederhana dan just nice. Aku buat pertama kalinya tidak merasa kelam kabut bila nak merakam detik2 nostalgia pengantin ni. Noreen seorang pekerja swasta di Taiping manakala suaminya bertugas di Johor. Maaf, lewat sikit upload gambar2 ni sebab pc buat hal, masuk wad 18 ~ "mak papan" rosak dan perlu upgrade utk kerja2 selanjutnya.


..left handed..

amin...




...buah tangan dari mempelai utk tetamu...terima kasih..

Untuk Noreen dan keluarga, salam takziah dari saya diatas pemergian ibunda yg disayangi. Apapun saya enjoy dapat bekerja dengan mempelai yang enjoy dengan apa yang ada...maaf, sekiranyta saya terkial2 adjust lensa saya yang masih dalam edah "trial"...maklumlah, masih bau kedai lagi hehehe

Selamat berbahagia.


Wednesday, 5-May-2010 15:43 Email | Share | | Bookmark
Cerita pasal makan...

 
 
 

Ikan siakap masak steam ~ Lokasi Baanis Restoran Kamunting, berhadapan dengan kilang tayar Silverstone. Paling menarik ialah bahan2 campuran dalam tu. Ada bawang jeruk...tu yang best sangat2 tu...

Puyuh goreng kunyit...pun sedap juga . Tengok gambar nipun meleleh air liur hehe

Paling sedap kalau ada orang layan makan...huu, kalau disuap lagi baguz..hehe
Hujung minggu ni kalau tak ada aral nak jamah lagi isi ikan siakap mcm ni, ratah puyuh goreng lagi...tapi kalau hari2 makan kat kedai, mau bankrap aku...


Sunday, 2-May-2010 16:12 Email | Share | | Bookmark
Outing ~ CLS dengan Bart

 
 
Harini aku memang tak ada kerja nak buat. So tengahari jalan2 nak ke Econsave, tapi nampak gaya poket saving tak berapa nak boleh save kalau kesitu. Terus ke Giant beli barang2 sikit kemudian balik umah tido hehehe. Petang outing dengan Bart, photographer tepen...tengok dia shoot, geram jugak aku, so tumpang sekaki "payung" buat CLS. Menjadi ke tak, tengok sendiri...aku bukannya "terer" bab2 kena buat waktu maghrib ni, hantu tengah keluar dari sarang hahahaha

...sunset tak berapa cun harini, awan gelap banyak sangat...

...earlier shot hehe
Apapun aku suka juga shot macam ni, tapi terpaksa berkejar ke mesjid, takut maghrib abis...
Cukup la dua gambar je aku upload untuk entry ni,nanti orang marah pulak huuu


Thursday, 22-Apr-2010 16:35 Email | Share | | Bookmark
Panning shot

 

last year sunat event

Salam geng jgnpeduliorg.com. Moh kiter tangkap gambo panning Ahad ni di Penang...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net